Zhurma e Çu.ditsh.me i linte pa gjumë, Çifti zbulon arsyen që u habitën

Çifti, që nuk është identifikuar, dëgjonin një zh urmë të vazhdueshme në muret e shtëpisë së tyre por nuk ishin në dijeni se çfarë e shk aktonte. Ata kishin vesht ires i të flinin gjumë për shkak të zhurmës së bletëve në muret e banesës në Pinos Puente, pranë Granadës në Spanjë. Kur zbuluan kosheren e madhe vetëm pak metra ku ata flinin.Sergio Guerrero, një bletar vendas, shkoi për ti ndihmuar duke hequr grumbullat e bletëve nga banesa.Kosherja ishte rritur gjatë viteve duke zënë një pjesë të madhe të murit dhe shtrihej pothuajse në tërë lartësinë e dhomës.shtype rek.lamen dhe shiko vi.deon e plote