Video- Çifti Lëshon Pëllumbat Në Ceremoninë E Martesës, Por Diçka Nuk Shkon Siç Duhet

Ishte parashikuar të ishtë një moment magjik, por në fakt nuk shkoi “vaj”. Në momentin kur një çift i sapomartuar po lëshonte dy pëllumbat në ajër, që simbolizojnë paqen dhe jetën e lumtur të një çifti diçka nuk shkoi sipas parashikimeve.shtype rek.lamen dhe shiko vi.deon ep lote