Shikoni Se Si Lepuri Gërmoi Tokën, Për Të Shpëtuar Macen E Bllokuar Aty / VIDEO

Pronari i paemëruar i një ferme në Spanjë, e ka filmuar momentin mahnitës, kur një lepur i është vënë në ndihmë një maceje që ishte bll okuar nën një objekt të vjetër.Pasi gër moi tokën për një kohë, lepuri pushoi pak, ndërsa dukej se më nuk do të vazhdonte,Derisa macja e nxirrte përjashta vetëm një putër, gropa vazhdonte të hapej, derisa iu mundësia të largohej.shtype rek.lamen dhe shiko vi.deon e plote