Po Luante Me Top Në Rrugë, Vogëlushin E Sh.typ Vetura Dhe Ndodh Mrekullia (VIDEO)

Një video e publikuar në internet nga kamerat e sigurisë së një rruge, shfaq momentin kur një veturë sh.typ një vogëlush. Vogëlushi, që po luante futboll me shokët e tij në rrugë, ulet pranë një veture të parkuar për t’i lidhur lidhëset e këpucëve. Duke qenë i ulur, shoferi që hyn në veturë dhe niset, nuk e vëren vogëlushin dhe kështu e shk.elë me veturë.shtype rek.lamen dhe hsiko vi.deon e plote