Nxjerr Qenin Shëtitje Ne Pyll, Gjen Një Foshnjë Të Mbështjellë Me Çarçaf../ VIDEO

Një kamionist 68-vjeçar, Michael Dorsett, nga Hythe, në Britaninë e Madhe është ende nën sh’ok. Ashtu si çdo ditë, këtë të premte ai kishte nxjerrë shëtitje qenin e tij në një zonë pyjore, kur u për ball me një çarçaf të bardhë, me të cilin ishte mbështjellë një fos hnjë e sapolindur, e paj’etë.Poli cia është vënë në kërkim të nënës së tij, ndërkohë që për të përcaktuar shkaqet e v d.ek je.s së foshnjës, duhet pritur au.top sia.shtype rek.lamen dhe shiko vi.deon e plote