Kishte Gjithë Jetën Që Priste Këtë Moment Por Ja Se Si E Ma.shtroi Gruaja E Tij

Servat 35 vjec, u takua me Barbary Bienvenue 37 vjec,verën e kaluar në Montreal Kanada. Në shtator, dy muaj pasi ata filluan të takoheshin, ajo i tha se ishte shtatzënë.Pali ishte shumë i lumtur dhe historia e foshnjës zgjati 34 javë. Pali shfaqet i lumtur dhe tregon 5 shtretërit e foshnjave që ai bleu para se te afrohej dita e lindjes.“Edhe prindërit e mi, ata ishin aq shumë të lumtur se do beheshin me niper e mbesa,” tha Paul. Ndërsa javët kaluan, Barbary i tha Paulit se ajo priste binjakë, pastaj tre, pastaj katër dhe më në fund lajmin mahnitës se kishte pesë fëmijë në bark. Paul dhe Barbary janë kaq të lumtur për shtatzëninë e “pesë foshnjave”! Paul filloi të gjeje ndihma financiare nga kontaktet e tij personale.

Disa njerez i dhu.ruan rroba dhe orendi. Cifti ka marrë shume dhurata nga fqinjët e tyre dhe bizneset lokale.Të mërkurën, datën e parashikuar të dorëzimit, Pali zbuloi të vërtetën.“Mjekët më thanë se ishte një shtatzëni fan.taz.më,” tha ai.“Kam h.um.bur gjithçka, ishte jeta ime e tërë”, tha Paul. Barbary tani është nën vëzhgimin psi.kia.tr.ik. Paul tha se ishte aq e bindur se ishte shtatzënë ,që barku i saj u rrit, ajo filloi të prodjonte qumesht dhe madje kishte te vjella në mëngjes.“Unë do t’i kthej të gjitha këto dhurata qe njerezit me dhuruan,” tha Paul.shtype rek,.lamen dhe hsiko vi.deon e plote