I mörën jetën teksa punonte, ky është 30-vjeçari që e lanë të pajetë për tokat

Personi që shihni në foto është 30-vjeçari Romeo Hasalla, i cili mbeti v ikt imë e një k on flikti për pronat mes kushërinjve të parë në një fshat të Lushnjës mëngjesin e sotëm./Pamjet meP0SHT.

Burimet e Panorama konfirmuan se të plagosur kanë mbetur babai i vi kti mës, Shuaip Hasalla 65 vjeç, dhe dy vëllezërit Emiljano Hasalla dhe Laert Hasalla, 31 vjeç.

Pol icia ka shpallur në kërkim dy autorët, vëllezërit Kastriot Hasalla dhe Afrim Hasalla.shtype rek.lamen dheh siko vi.deone plote