E pabesueshme, ja si i quan Fifi ish-tëdashurat e Granitit!

Fifi dhe Graniti janë një dyshe mjaft e komentuar brenda shtëpisë më të famshme në Shqipëri.

Të dy po përfliten për raportin që kanë mes vete, e madje javën e kaluar ata shprehën pëlqimin për njëri-tjetrin.

Duke qenë se kanë provën e javës, Fifi si partner ka Sabianin, dhe Graniti ka Arditin, të katër bashkë.

Teksa po bënin muhabet në dhomën e ditës, Graniti u shpreh se e ka dashur jashtë mase jetën e natës.

Padyshim nuk mungoi si gjithmonë edhe komenti i Fifit e cila u shpreh kështu:

“Ke ngajt mas kudrave”, derisa Arditi tha ç’është kjo se kuptoj.

“Pas femrave, pas kudrave de..”, u përgjigj Fifi.shtype rek.lamen dh eshiko vi.deon