Burri në kurbet i sjellte para, e ajo i harxhonte me jaranin e saj, vjehrra e kap mat nusen!

Një vjehërr e nëpërkëmbur sidomos kur i ke tr adhtuar edhe djalin nuk duhet marrë asnjëherë lehtshëm.Rasti më i fundit vjen nga një qytet i Shqipërisë së mesme ku vjehrra ka k apur mesazhet e nuses së djalit me da shnorin duke i bërë gjëmën ne rrj etet so ciale. Pasi ka konstatuar se nusja harxhonte shumë para nga ato që i sillte djali nga emigracioni, vjehrra e ka ndjekur duke gjetur momentin për të parë celularin e saj.

Aty zb ulon se nusja kishtë një li dhje tjetër dhe një pjesë të mirë të parave, përfshirë edhe ato që bashkëshorti i kishte nisur për karrocën e djalit, ia dërgonte të d ashurit të saj.Me sazhet janë he dhur në rrj etet so ciale, prej vjehrrës dhe tashmë po bëjnë xhiron e in ternetit, ndërsa çështja ka shkuar edhe në gjy katë për shku rorëzim.shtype rek.lamen dhe shiko vi.deon e plote