Bashkëshorti Anuloi Udhëtimin Ndersa Gruaja Vazhdoi Udhetimin. Avioni Rr.ez.ohet Dhe Ajo H.umb Jeten

Një grua e sapomartuar indiane që hu.mbi jetën në rrë.zim.in e aeroplanit të Ethiopian Airlines të lidhur në Nairobi kishte njoftuar bashkëshortin e saj se do ta telefononte atë në sapo të ulej, njoftuan mediat lokale të martën.Shikha Garg, që po udhëtonte për të marrë pjesë në asamblenë vjetore të Programit të Mjedisit të OKB-së, ishte martuar më pak se tre muaj më parë me Soumya Bhattacharya. Burri i saj, Bhattacharya duhej gjithashtu të fluturonte me të në Nairobi, por një ndryshim në minutën e fundit të planeve bëri që ai të qëndronte në Nju Delhi, njoftoi Times of India.

“Unë kam hipur në avion dhe do të telefonoj menjëherë sapo të prek tokën,” shkori Garg.Por, para se bashkëshorti të mund ti shkruante një përgjigje, telefoni i tij u dridh dhe një telefonues e njoftoi atë për ak.si.de.nti.n në aeroplan, tha gazeta.Bhattacharya gjithashtu kishte blerë një biletë fluturimi për Nairobi, por e anulloi atë për shkak të një takimi ur.gj.ent.shtype rek.lamend he hsiko vi.deon e plote