Arditi : Tani vajzat me lusin. Ja si ndryshoi jeta ime pas emisionit

Mbrëmjen e djeshme në emisionin e fundit të “Dua të të bëj të lumtur” ishte Arditi. Me siguri e mbani mend djalin nga Elbasani që ftoi në emision Loredonën, vajzën që i kishte shkruar në Instagram, pasi i kishte ngelur fi ksim.Loredana e ref uzoi duke i thënë se është në dashuri me një djalë tjetër. Megjithatë, mbrëmjen e djeshme, Arditi ishte sërish në emisionin “Dua të të bëj të lumtur”. Në natën finale të emisionit, Arditi rrëfeu se çfarë ka ndodhur me të që pas transmetimit të emisionit. Në fillim ai tha se si i lindi ideja për të ftuar Loredonën në emision.

“Ishte 80% dashuri për të, ndërsa 20% ishte dëshira për të ardhur në emision”, tha Arditi. “Mbas emisionit, kam qenë ditët e para pasi është transmetuar pjesa, kam qenë pak me an.kth, se çfarë se qysh si tek… por tani s’më bën përshtypje fare”, u shpreh ai.“Prisja gjy.kime nga më të ndryshmet, por i lashë çdo gjë”, tha Arditi. Arbana i tha se ka patur nga ata që kanë qenë shumë agr.esivë në MEME, për shkak të rastit të Arditit. “Si ndryshoi jeta jote pas emisionit?”, e pyeti Arbana.shtype rek.lamen dhe shiko vi.deon