Video/ Propozimi për martesë në avion, por diçka shkon keq…

Lajm

Planifikoi propozim romantik, por i ndodh më e “ke qja”… Darrell Hamilton, kishte planifikuar propozimin ideal për të dashurën e tij. Kishte rezervuar një fluturim privat në Kaliforni, në mënyrë që të dashurës së tij Rheanna Faye, t’ia bënte pyetjen e madhe ndërsa ishin në fluturim.Ai kishte vendosur edhe një mbishkrim “Martohu me mua”, në kopshtin e kushëririt të tij dhe mbishkrimi shihej që prej lart.Propozimi romantik i ëndrrave të çdo vajze, nuk shkoi krejt sipas planit. Në momentin që ai i tha të dashurës martohu me mua, e zuri avioni dhe filloi të villte.