Video p rekëse/ Nëna sak.rifik.on veten për të shpëtuar djalin e saj

Lajm

Sa kr ific a që çdo nënë bën për fëmijën e saj nuk ka limit. Ajo është e gatshme të sak rifi k ojë veten kur bëhet fjalë për të shpëtuar krijesën e saj. Kështu ka ndodhur edhe me një nënë në Anaheim, Kaliforni, e cila është bërë “mburojë” për të shpëtuar të voglin e saj.Kamerat e sigurisë kanë kapur momentin kur kjo nënë ka arritur të shpëtojë djalin e saj 2-vjeçar teksa dy qen u perpoqën ta s ulm on in atë jashtë shtëpisë së tyre.

Qentë iu su lën djalit sapo e panë në oborrin para shtëpisë. Nëna e tij më pas erdhi për ta shpëtuar, duke e kapur atë dhe duke u përpjekur që ta fuste brenda shtëpisë nga dera e përparme, por fat ke që sisht ajo kuptoi se nuk po gjente dot çelësat. Kështu që vendosi të bëhej “mburojë” duke e mbuluar djalin e sajn mënyrë që ta mbronte nga s ul m i i qenve. Spencer Bishop, babai i djalit i cili ishte në punë në atë kohë, tha se ato ishin momente t mer ri për bashkëshorten e tij.shtype rek.lamen me posht per vi.deon