Ua Sa Qenka Rritur,Djali I Almedës E Suprizon/Shikoni Gjestin E Bukur:Ajo Po I Mëson Edhe Shqip..

Lajm

Almeda Abazi dhe Tolgahan Sayisman janë një nga çiftet më të ndjekur për shkak të historisë së tyre të dashurisë.Ata janë prindër të një djali, të quajtur Efehan dhe na ka zbukuruar ditën me surprizën që i ka bërë mami Almedës….Per me shum ndiqeni videon duke shtypur tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis..

Edhe pse është akoma i vogël, Efehan është kujdesur t’i dhurojë Almedës një lule, gjest ky që e ka emocionuar bukuroshen shqiptare.Efehan tashmë është rritur dhe surprizon mami Almedën.“Efe ma solli”, shkruan Almeda krahas fotos….Per me shum ndiqeni videon duke shtypur tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis..

Kujtojmë se ajo ka treguar herë pas here se dëshiron t’i mësojë Efehanit shqip dhe i flet gjithmonë….Per me shum ndiqeni videon duke shtypur tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis..