Ua ç’paska qenë kjo vjehrrë, i bën nuses gjëmën teksa ajo flinte. Nuk e keni dëgjuar ndonjëherë

Lajm

Epo çfarë nuk kemi dëgjuar për ma rrëd hën iet nuse dhe vjehrrë, por këtë nuk na e kishin zënë veshët. A do e besonit ju se vjehrra i ka ndërruar emrin nipit kur nusja ishte në gjumë? Po, po, ka ndodhur realisht.Vjehrra kishte arritur të bindte djalin e saj për të ndryshuar emrin që ai kishte rënë dakord me nusen për fëmijën e tyre.Ajo u sho ku a kur zbuloi se burri i saj i kishte ndryshuar emrin djalit të tyre, pa i thënë asaj asnjë gjë, raporton Mirror.y muaj pas lindjes së fëmijës, nëna u tm er ru a kur zbuloi se emri që kishin zgjedhur, nuk ishte në të vërtetë emri i tij li gjor – sipas certifikatës së lindjes.

Edhe pse ajo është ze mër uar me bashkëshortin e saj, pasi ai nuk i tregoi asnjë gjë për ndryshimin e emrit, ajo ka thënë se personi që i ka ndryshuar mendjen burrit, është vjehrra dhe faj ëso n atë.Ajo ka shkruar në një faqe këshillash për nënat me fëmijë: Djali im është dy muaj dhe unë sapo zbulova se bashkëshorti im shkroi emrin e mesëm të djalit tonë si ‘Finlay’ në vend të ‘Finley’ në të gjithë dokumentacionin e tij li g jor. Unë, sigurisht, jam i ze më ruar, sepse doja që ai ta kishte emrin e mesëm “Finley” dhe unë kam besuar gjithë këtë kohë së ai e kishte emrin sikurse kishim rënë dakord.shtype rke.lamen dhe shiko vi.deon