U Zhduk Për Disa Ditë, 3-Vjeçari Shokon Prindërit Dhe Poli.cinë Me Deklatën

Lajm

Tre vjeçari ka qenë duke luajtur me shokët e tij, ashtu siç bënte edhe çdo ditë. Ai papritur është zhdukur nga oborri i shtëpisë së gjyshes së tij, në lindje të Karolinës Veriore.Vogëlushin e kërkuan për dy ditë me radhë në mënyrë intensive derisa e gjetën të gjallë….Per me shum ndiqeni videon duke shtypur tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis..

Halla e Casey, Breanna Hathaway, postoi një status në Facebook ku tha se nipi i saj ishte në shtëpi i shëndetshëm. Casey Hathaway u kishte rrë,fyer prindërve dhe…Per me shum ndiqeni videon duke shtypur tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis..

hallës së vet se ai kishte jetuar me një ari gjatë ditëve që ai kishte humbur. Tre vjeçari ka pëlqyer …Per me shum ndiqeni videon duke shtypur tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis..