U martuan pa lejen e prindërve, e tme.rrshme ajo që i bënë këtij çifti të ri /VIDEO

Lajm

Në Indi martesa qenka k ri.m! Kjo u vërtetua pasi në internet po qarkullon një video b ru.ta l.e ku dy të rinj rri. hen pam ës hi rë nga 18 bashkëfshatarë sepse u martuan fsh eh urazi.21-vjeçari Kachru dhe 19-vjeçarja Monica, para se të martoheshin kishin qenë të lidhur për 2 vite dhe këtë fakt nuk e dinte askush tjetër përveç çiftit.In ci de nti ndodhi në fshatin Shamphupura,në rrethin

Banswara, Indi, menjëherë pasi prindërit e vajzës zbuluan gjithçka.Martesa e fshehtë e çiftit i kishte rënë në vesh edhe kryeplakut të fshatit i cili urd hë roi fshatarët t’i zh.v i.sh…nin n ud .o dhe t’i det yr on in të ecnin zbathur që të vinin mend jo vetëm ata por edhe të pranishmit për “veprimin e t ur ps hëm” që kishin kryer.shtype rek.lamen dhe shiko vi.deon e plote