SHOFERl I AUTOBUSIT BËN PËR NJË LEK 19-VJEÇAREN: KU SHKON ME PANTALLONA KAQ TË SHKURTRA? ZBRlT

Lajm

Një ngjarje e pa zak ontë ka ndodhur brenda në autobus në Malmo të Suedisë.Shoferi i autobusit i ka bërë m oral një vajze të re pasi kishte parë që ajo kishte dalë e veshur me pantallona shumë të shkurtra.Ai e ka pë rz ënë atë nga autobusi pasi vuri re që kishte e ksp oz uar shumë tr upin.19-vjeçarja Amanda Hansson mbeti e t ur për ua r nga veprimi i shoferit.E reja bëri edhe një postim në Facebook pas rastit, ku shkroi se ishte veshur në mënyrë et ike duke marrë parasysh që temperatura ishte 27 gradë celsius.Ajo shkroi: Shoferi është p ezu lluar nga puna dhe pritet që në ditët në vazhdim të njihet me rezultatet e het im it.shtype rek.lamen dhe shiko vi.deon