Rr Ëqethëse! 45-Vjeçarja Nga Vlora Tregon Veprimin Që S’ia Fal Dot Vetes: Vajzën E Katërt…, Më Dh Ëmb Sh.Pirti

Lajm

E br.aktisur sht.atzëne nga bas.hkëshorti, 45-vjeçarja nga Vlora që rr.ëfeu kalvar in e gjatë të vua jtjeve, tregoi në emis.ion se nuk ia fal kurrë vetes, veprimin që i mban peng shpirtin. Ajo është de.tyruar të çojë në je.timore fëmijën e saj të katërt, të cilën e solli në jetë në vitin 2011-të….Per me shum ndiqeni videon duke shtypur tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis..

“Unë për ars.ye ek.onomike dhe dhu ne vajzën e çova në Befotrofin e Vlorës, vajza ka pr.obleme në f izik, sot është 9-vjeçe dhe jeton në jet.imore në Tiranë. Nga 2015 në 2016 nuk e kam takuar vajzën….Per me shum ndiqeni videon duke shtypur tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis..

Der i në moshën 5 vjeçe vajza më ka njohur si prind. Sot nuk më njeh më sepse u t.ransferua nga Vlora në Tiranë dhe ajo nuk më njeh më fare….Per me shum ndiqeni videon duke shtypur tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis..