Pse o Zot se ishte e bukur si një yll?! 16-vjeçarja përfundon në këtë gjendje nga shampja e flokëve, do u rrëqethet shpirti nga ato që ka hequr

Lajm

Katër vjet më parë Aleema Ali i Bradford teksa qëndronte në një konvikt ajo zuri morra. Për t’i larguar ajo aplikoi një shampo mjekësore, “Full Marks Solution”.Por vajza e re nuk e dinte se kjo gjë do i ndryshonte jetën për keq njëherë e përgjithmonë. Shampoja i shka ktoi asaj një aler gji të keqe. Ajo tha se fytyra e saj ishte njësoj si të me rrte flakë.Aleema, e cila ishte 12 vjeç në atë kohë, u dërgua me urgjencë në spital ku u vendos në kujdesAleema thotë se do ia dalë të jetë si më parë, ajo ka bërë shumë ope rac ione dhe thotë se nuk do të ndalet derisa sa të jetë si më parë.inte nsiv dhe në ko ma për dy muajt e ardhshëm.

Prindërit e saj kanë qenë në gjendje shumë të rënduar dhe ashtu janë sot e kësaj dite.Nga shampoja ajo mori fla kë, por kjo gjë është e pakuptueshme për shumë njerëz. Aleema, e cila tani është studente me kohë të plotë, pësoi dje gie të shkallës së tretë në 55% të trupit të saj, duke përfshirë fy ty rën, kokën, krahët, gjoksin, kofshët, stomakun, shpinën dheduart, duke humbur shtatë gishta.shtype rek.lamen dhe shiko vi.deon e plote