Po e kërkon burrin në televizor, Mevlani i nxjerr bojën Melisës: Më mirë kishe shkuar në hotel me Fatjonin se e bëtë aty u panë…

Lajm

Takimi i Melisës dhe Fatjonit, u shoqërua me polemika të shumta në studio. Kjo për faktin se dyshja u pa tepër e afruar, e nuk i kursyen puthjet e përqafimetMevlani, i cili ka dalë në takim me Melisën më herët, tha se gjestet e bëra, të bënin të mendosh që vendi i duhur për Melisën dhe Fatjonin nuk ishte lokali ku ndodheshin, por ambientet e një hoteli.“Nga gjithë ato gjestet që keni bërë, për mendimin tim ishit në vendin e duhur më shumë të shkonit në hotel”, tha Mevlani.shtype rke.lamen me posth dhe shiko vi.deon