Doli Të Kërkonte Burrë Në Televizor, Shqiptarja I Kthehet Keq 30-Vj Eçarit: Ule Zërin Qen Je, Laraskë Je Vetë!

Takimi mes Shqipe Hysenaj dhe Mevlan Shabës në “Përputhen” nuk shkoi ashtu siç pritej. Që në fillim, Mevlani kishte shprehur pëlqimin për 28-vj eçaren, por pas këtij takimi të parë, dyshja vendosi të mos takohej më asnjëherëKritika të shumta i janë drejtuar Mevlanit, i cili në lidhje me këtë u shpreh me fjalët “fakti që […]

Continue Reading

“Bukuroshi” Nga Amerika E Ka Mashtruar “On-Line” Gruan Nga Shkupi, Ia Ka Marrë 40 Mijë Euro

Me një përshëndetje të thjeshtë në rrjetet sociale ka filluar “dashuria” on-line mes një gruaje të moshës së mesme nga Shkupi dhe një të riu nga Amerika. Dashuria ka përfunduar pa asnjë takim mes tyre, por me 40 mijë euro të humbura të shkupjanes, e cila ka rënë në grackën e “bukuroshit” duke i besuar […]

Continue Reading