Nda,het Nga Jeta Artisti I Madh Shqiptar..

Lajm

Ndahet nga jeta Gjovalin Lazri, “Mjeshtri i Madh i Violonçelit”. Lazri është ndarë nga jeta në moshëm 84-vjeçare, ndërsa pak ditë më parë u nderua nga Presidenca me titullin ‘Mjeshtër i Madh’….Per me shum ndiqeni videon duke shtypur tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis..

Prej muajsh, Lazri vuante nga një s ëmundje e rëndë e cila sot i mori edhe jetën.Artisti lindi në Shkodër dhe …Per me shum ndiqeni videon duke shtypur tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis..