Me pak fjalë por të mëdha, Shyhretja e uron sugarin e shtëpisë

Lajm

Shyhrehte Behluli tregohet gjithnjë si nënë mjaftë e kujdesshme për fëmijët e saj….Per me shum ndiqeni videon duke shtypur tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis..

Çdo ditë nga ajo kemi publikime të ndryshme me anë të te cilave tregon familjarët e saj dhe sa e bekuar është që ka një familje të tillë, E sot ajo ka vendosur që ti kushtojë disa fjalë të bukura sugarit të shtëpisë, Lumit me rastin e ditëlindjes së tij.
…Per me shum ndiqeni videon duke shtypur tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis..