“MË MBYLLËN NË BANJË DHE…” 14-VJEÇARJA KËRKONTE NDlHMË, HlSTORlA E SAJ DO T’JU PËRLOTË

Lajm

Me kokën ulur në bankën e saj, mban një laps në dorë dhe bënë sikur shkruan.Sytë i ka të mbushur me lëng lotësh, por asnjë kokërr lot nuk del prej tyre. Krenare për të mos u tu rpëru ar përpara fëmijëve të tjerë, por e pos htër uar ndaj fy èrj eve dhe tal lj eve të shoqeve dhe shokëve të tjerë të klasës.Nuk arrin të shikoj në sy as shokun e saj në krah, duket se edhe ai e ka trad ht uar besimin e sajEnde ajo nuk e di se ai e ka për zemër, por nuk shpreh dot asnjë fjalë se e gjithë klasa do filloj të merret me të.I pa fájshëm në mungesën e gu ximit të tij, i afrohet shoqes së saj dhe i thotë diçka në vesh:

ti je më shumë se kaq, mos e mbaj kokën ulur!Kjo është historia e Alteas, vajzës ado leshente 14-vjeçare. Ajo ka edhe tre motra të tjera.Nuk mund të veshë xhinset e ngushta të modës së fundit, as bluzën modern që i nxjerrë ij ë t, as këpucët sportive që do i kishte zi li çdokush dhe siç ndodh rëndom do t’ia tregonin shoqi-shoqit.Ajo vjen çdo ditë me të njëjtat këpucë që ka shumë të ngjarë t’i kenë veshur të gjitha motrat.Me një këmishë të lehtë që ia prek tr upin e dobët, imcak, syzet e ngjeshura te sytë, me një bisht të kapur me tel dhe pantallonat e holla që mezi pritën motin të ngrohej, pasi kishin kaluar të gjithë dimrin.shtype rek.lamen dhe shiko vi.deon