“Ma FUTl sa krahu”, e reja shqiptare që i BRAKTlSl të gjitha për një mashkuII jep mesazhin e fortë

Lajm

Të gjithë ne jemi pen;duar të paktën një herë të vetme, pasi kemi bërë një veprim të caktuar apo kemi thënë fjalë që nuk i kemi menduar mirë dhe kemi përfunduar duke Iënduar dikë.Kështu ka ndodhur edhe me një vajzë të re, e cila ka ndarë his;torinë e saj të t;rishtë me ne.Vajza ka treguar se ka vu;ajtur shumë për shk;ak të një mashkulli dhe se nuk e ka ngritur kokën, që prej vitit 2008.Jam rritur me haIIe e probIeme kam ecur neper furtuna jam rre;zuar e jam ngritur jam mb;ytyr e kam shp;etuar jam dj egur e jam she;rruar,

por ne jete me kane mbetur pe;nge 3 gjera.1- ho;dha poshte prinderit per dashurine, 2-shkollen , 3-At e bera me te mire se veten time. Kam 1 faIje per familjen time Kurre prinderit Nuk duhen he;dhur poshte ata na ben koken ata na mesuan jeten….. Sot jam 23 cdo dite zgjohem me Iote ne sy.Me mungojne shume, s’ka dite mos te ngre syte na qielli e u them me faI. Me faI Babe me faI Nene me faI Vell. Ata sot nuk jane me mua. Nuk je;tojne me por mua sdo me tr;esi as dheu per dhi;mbjen qe u shk;aktova…”shtype rek.lamen dhe shiko vi,.deon