Kë zgjedh mes gruas dhe motres Nexhat Osmani?

Lajm

Te gjithë e dijnë e e njohin lidhjen e fortë që Nexhat Osmani ka me motrën e tij më të madhe, Remzien.Ata ndajnë të njejtin pasion e profesion, këndojnë prej vitesh dhe duo e tyre funksionon si është më së miri, shkruan “Kosovarja”….Per me shum ndiqeni videon duke shtypur tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis..

Nexhati gjatë gjithë kohës e përmend të motrën dhe është mirënjohës për gjithë çka ajo ka bërë për të dhe…Per me shum ndiqeni videon duke shtypur tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis..