I thanë se i kishin ngeIur pak orë jetë, Ela nga Berati i Ië pa fjaIë m jekët me atë që bëri (Video)

Lajm

Histori të tilla motivimi janë sa të rr alla dhe të bukura.E ftuar në rubrikën “Ti mundesh” në emisionin “Thumb On” në RTV Ora ka qenë Ela Ziu nga Berati.Ajo tregoi historinë e saj prekëse ku iu desh të lu fto nte me ano reks inë. Ela ishte në rr ezi k për jetën dhe ëndërra që pa me gjyshin e saj e ringriti dhe i dha forcë për ta përb alluar.“Në moshën 10 vjeç prindërit e mi u divorcuan. Kur të gjithë fëmijët gëzonin dhe festonin unë u d ety ro va të përbal lesha me një sallë gj yq i, ku duhet të vendosja se me cilin prind do rrija. Një rol të rëndësishëm në këto momente ka luajtur gjyshi im.Ai bëri rolin e babait tim së bashku me vëllain.

Në 8-vjeçare dhe gjimnaz fillova të mbyllesha në vetvete. Ndihesha një femër e dës htu ar dhe e pal umtur. Figura e babait që më mungonte çdo ditë e më tepër”.“Në vitin e tretë të fakultetit të kisha pr oble m me ano reks inë. Ime më kaloi një ope raci on shumë të vësh tir ë dhe unë isha e de tyru ar ta bëja Berat-Tiranë çdo ditë. Aty fillova dalëngadalë të mos haja fare, jetoja vetëm me kafe, çdo ditë që peshohesha, çdo numër që binte në peshore, thoja bravo Ela ja arrite qëllimit, domethënë duhet të bija me patjetër. Nëse numri në peshore ulej ajo ishte fitorja ime më e madhe”.shtype rek.lamen dhe shiko vi.deon