I Morën Jetën Vajzës 8 Vjeçe Të Bukur Si Drita, Mjekët Rrëqethen Nga Ajo Që I Kishin Bërë Prindërit: Ajo Ka Vuajtur Shumë…

Lajm

Një vajzë 8 vj ece ka humbur jetën pasi prindërit e saj e det yruan të hidhej në një pishinë ku temperatura ishte 43 gradë Celsius. Të dy prindërit u kapën nga oficerët. Ata nuk i kishin dhënë as ujë për të pirë vajzës së tyre sepse e kishin dë nuar.Daniel Schwarz 44 vj eç dhe Ashley Schwarz 34 vj eç, janë ak uzuar të dy për vr asje e vajzës Jaylin Schwarz 8 vje çe. Në momentin që ofi cerët shkuan në shtëpinë ku kishte ndodhur ngjarja, vajza 8 vje çe kishte dhënë shpirt dhe për të ishte shumë vonë. Mjekët kanë thënë se ajo ka vuajtur shumë.shtype rek.lamen dhe shiko vi.deon e plote