I ka vajzat të mëdha por vazhdon u jep gji, gruaja: S’kanë shkuar te mjeku asnjëherë

Lajm

Një grua në Britaninë e Madhe, thotë se ende i ushqen vajzat e saj me qumësht gjiri, pavarësisht faktit se ato janë respektivisht, katër e gjashtë vjeçe….Per me shum ndiqeni videon duke shtypur tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis..

Natasha Keane, 38-vjeçe u shpreh për mediat vendase se do t’u japë të bijave qumësht gjiri, derisa ato ta kërkojnë një gjë të tillë. Sipas Natashës, fëmijët e saj rrallë sëmuren dhe në spital nuk kanë shkuar asnjëherë në…Per me shum ndiqeni videon duke shtypur tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis..