Hedh të dashurën nga shkëmbi dhe e filmon (VIDEO)

Lajm

Një video shq etës ues e është postuar në internet, ku një djalë shfaqet duke sht yrë një vajzë nga shkëmbi. Siç shkruan e përditshmja britanike “Mirror”, nuk dihet nëse bëhet fjalë për një sh aka pa kripë apo për një ngjarje reale.Në videon e postuar në YouTube me titullin“Si të he qësh q afe shpejt një vajzë”, shfaqet një çift i ri pranë detit në Francë.Fillimisht gjithçka duket tepër romantike.

Ata shihen teksa janë kapur përdore dhe ndodhen në majë të një shkëmbi duke shijuar pamjen.Në një moment vajza kthehet nga partneri i saj, i cili e mban nga njëra dorë dhe më pas e sht yn. Në fund ajo shfaqet pa ndj enja pë rtok ë dhe në këtë moment videoja mbaron.shtype rek.lamen me posht per vi.deon e plote