Gruaja U Shtir Për 28 Vite Si E Verbër, Arsyeja Do Ju Lërë Pa Mend…

Lajm

Rreth 28 vjet më parë, Carmen Jiménez, nga Madridi, Spanja, u bë krejtësisht e verbër për shkak të një dëmtimi të rëndë të syve.Të paktën kështu u tha të gjithëve, përfshirë edhe familjen e saj, sepse ishte e lodhur nga përshëndetjet me njerëz që nuk donte t’ju fliste. Gruaja, sot 57-vje çe, u zbulua se ajo gjithmonë kishte qenë në gjendje për të parë në mënyrë të përkryer, një zbulim që familjen e saj e tronditi edhe pse gjithmonë kishin dyshuar që diçka nuk shkonte me gjendjen e saj.

Bashkëshorti i saj ka tentuar shpeshherë t’i bëjë teste për ta vërtetuar nëse ka bërë përmirësime me shikimin, por ajo nuk ka pranuar asnjëherë. Isha e lodhur nga takimi më njerëz në rrugë dhe ndalimi për t’i përshëndetur, kurrë nuk kam qenë ndonjë person shumë social dhe duke pretenduar të jem e verbër kam qenë në gjendje të shmang shumë përgjegjësi sociale”, tha Carmen për ‘Hay Noticia’.shtype rek.lamen dhe shiko vi.deon e plote