Gruaja mbaroi turnin 14-orësh dhe ha një sanduiç për darkë, letra e burrit të saj në Facebook po të.rbon internetin

Lajm

Kur mendoj për profesione që varen nga një punonjës i cili jep gjithçka nga vetja për t’u kujdesur për të tjerët që kanë nevojë për të, puna e infermierëve është e para që të shkon menjëherë në mendje.Infermieret janë atje për t’u kujdesur për ne kur jemi së murë, janë atje në momentet më të këqija tonat dhe duhet të shfaqin para nesh imazhin e tyre më të mirë dhe me një forcë që është burim frymëzimi.Philip Urtz e di sa e vështirë është të jesh një infermiere. Gruaja e tij Jessica punon kështu. Trajton dhe kujdeset për njerëzit e tjerë pothuajse çdo ditë të jetës së saj.Filip e

sheh kur kthehet në shtëpi; shikon sa kr if icat e atij profesioni tek partnerja e tij dhe guximin që kjo punë kërkon.Jessica, megjithatë, nuk është personi që ankohet. Philip ka shkruar një letër të hapur në profilin e tij në Facebook, e cila ka bërë gjithë rrje tin të “çm en det”, duke thënë se puna e gruas së tij është jeta e saj dhe se pavarësisht nga sa kri fic at, me energjinë e saj, ai e di se ajo është një nga njerëzit më të fuqishëm në botë.shtype rek.lamen dhe shiko vi.deon e plote