Gruaja: Burrin e vra.në në mes të rrugës, kam parë t.merr me sytë e mi

Lajm

Gita rrëfeu në studio të gjitha vësht irë sitë që ka kaluar që në momentin që është martuar dhe ka shkuar tek familja e bashkëshortit.Ajo u shpreh se mar rë dh ënia me bashkëshortin ishte shumë e mirë, por me pjestarët e tjerë të familjes ishte një komunikim i ftohtë. Vëllai i burrit të saj nuk i fliste dhe ajo ende dhe sot nuk e di arsyen.Pavarësisht vësh tirës ive, ata vazhduan të qëndronin në atë familje.

Por një ditë, pas një de b ati të një nate më parë, burrit të saj i zënë pritë dhe e v ras in. Gita ka qenë e pranishme në atë moment dhe rrëfen se ka qenë një tm err i vërtetë të shihte gjithë ngjarjen.shtype rekklamen dhe shiko vi.deon e plote