Filmohet dadoja duke dj.egur me hekur fëmijën për të cilin kujdesej

Lajm

Një dado është ar res tu ar pasi në një video të kapur nga kamera e shtëpisë, dukej ajo duke i dj egu r këmbët me hekur fëmijës 2-vjeçar për të cilin kujdesej.Nosipho Nxumalo, 21 vjeç, u a ku z ua për s u l.m ndaj fëmijës që mbante.Mamaja e vogëlushit Angela Persaud nga Long Island, New York, pasi pa videon, u sho ku a nga veprimet e dados, të cilën ajo e kishte punësuar për t’u kujdesur për të birin.

Ajo kishte 2 muaj që punonte me familjen por asnjëherë nuk kishte treguar sjellje të tilla mi zo re.Pasi ajo e kishte pre kur të voglin disa herë me hekurin e nx ehtë, dëgjohej duke thënë: E sheh kështu është kur nuk dëgjon”.Ju stif iki mi i dados ishte se ajo thjesht po e “disiplinonte“ të voglin.shtype rek.lamen dhe shiko vi.deon