Fikni kamerat/ Mes puthjesh dhe l*pirjesh, cfarë ndodhi mes Fatjonit dhe Melisës

Lajm

Ky takim, fillimisht nisi me kërkesën e Melisës për ta ndërprerë takimin.Melisa: Ishte një ditë e ngarkuar, më kishte ndodhur një gjë personale, nuk preferoj të flas. Jam person që i përjetoj gjërat dhe ndoshta në atë moment që u qetësova, isha me Fatjonin në mendime dhe ide, por kisha diçka personale që nuk mundesha.Fatjoni: Unë se bëra në asnjë moment të ndihej e ftohtë. E kuptova Melisën, qëndruam në një moment pauzë dhe rifilluam prapë. Unë i ofrova mbështetjen time.shtype rek.lamen dhe shiko vi.deon