Femija ra tek Gorilla, të gjithë mendonin se do ti a merrte Shpirtin, por shikoni… ndodhi e papritura….VIDEO

Lajm

Femija ra tek Gorilla, të gjithë mendonin se do ti a merrte Shpirtin, por shikoni… ndodhi e papritura….VIDEO
Shikoni pamjet dhe sjellet e Gorilles se si sillet ndaj qenies njerzore, do mbeteni pa fjale shikoni pamjet