E paparë! Po e filmonte nga pas, modelja i kthehet të riut dhe i bën gjëmën live

Lajm

Shumë persona në Facebook e kanë duartrokitur guximin e një modeleje në Argjentinë, e cila u përball live me një person që po i filmonte të pa s met.Siç mund ta shihni në imazhet, të cilat kanë më shumë se 91 mijë riprodhime në Twitter e Facebook, modelja e bukur argjentinas Sol Pérez po fliste për programin, kur një nga miqtë e saj kuptoi diçka.Ishte pikërisht djali që po filmonte modelen. Modelja në këtë moment i kthehet, duke e tu rpë r uar.shtype me posht rek.lamen dhe shiko vi.deon e plote