E la nusen të priste në altar, një muaj më vonë dhëndrin e gjejnë në…Uau sa e pabesueshme

Lajm

Më 29 dhjetor të vitit 2018, Francesco Ciaravolo nuk u paraqit në kishën e Castelvetrano, ku ai duhej të martohej, duke e lënë të dashurën e tij në dh imbje dhe motivet e atij gjesti të mbështjellë nga mi ste ri.Pak ditë më vonë zbulimi i një k ufo me në makinën e tij ngriti dys hi me mbi vd ekj en e tij, derisa sot u zbardh e vërteta.Ekzaminimi i ADN-së i bërë nga Karabinierët e Messinës, konfirmuan dy shimet dhe konstatuan se trupi I gjetur i dj eg ur është i Francesco Ciaravolo, 48 vjeç, fermer.Ku fo ma u gjet brenda makinës së tij, një Mercedes C klasProkuroria i qëndron hipotezës së ve tëv ras jes. Motivet mbeten ende të paqarta, shkruan Corriere.Në të kaluarën e Ciaravolo ekziston një precedent pe n al modest. Në fakt, ai u dë n ua me katër muaj b ur gim dhe një gjo bë prej 60 euro, për mas htri m.shtype rek.lamen dhe shiko vi.deon