“E kam vu,ajtur…”. Eni Çobani qan për herë të parë, zbuIon pishmanin më të madh të jetës: Jam betuar që…

Lajm

Juristja e njohur Eni Çobani, ka rrëfyer pis hmanin më të madh të nënës së saj. E ftuar në emisionin “Rudina” ajo ka rrëfyer të reja si nga jeta profesionale ashtu dhe nga ajo private.“Realisht mua kjo gjë më ka futur në një botë tjetër. Në një botë, të cilën realisht unë nuk kam qenë kaq e apasionuar.Që në vegjëli e kam vuajtur pjesën e fiskulturës, kam patur mësues të shkëlqyer, të jas htëzak on shëm dhe sot gjej rastin t’i falenderoj për ato vë sht irësi që kanë kaluar me mua.Jo se kam qenë dembele, unë kurrë nuk kam qenë dembele, kam qenë njeri shumë me vullnet, por në

fiskulturë ndoshta dhe për shkak të shëndetit, unë atë kaluçin nuk e kam kaluar vetëm kurrë, gjithmonë me ndihmën e dy pedagogëve të mi të fiskulturës.Ata gjithmonë e përshëndesnin vullnetin, por nuk kam qenë të themi një sportiste e vërtetë. Kjo pastaj më ka shoqëruar gjithë jetën”, është shprehur ajo.Juristja ka rrëfyer se këtë herë ndihet më e motivuar për ta vazhduar palestrën dhe për të mos hequr dorë. Kjo sepse i është zotuar së ëmës, e cila ka si pishman faktin që Eni nuk ishte kurrë si ajo.shtype rek.lamen dhe shiko vi.deon