E dashura u nda nga ai, 50-vjeçari i vë flakën makinës bashkë me të brenda

Lajm

Një ngjarje mjaft e rë ndë është regjistrua në Itali.Një 50-vjeçar nuk ka pranuar ndarjen nga e dashura e tij dhe vendosi që të d igjte makinën teksa ajo ishte brenda.41-vjeçarja Simona Roça ndodhej ende brenda në kabinë kur fl akët shp ërth yen.Të dy ishin ndarë shumë kohë më parë dhe gruaja kishte d en onc ua r tashmë ish-partnerin për n ga cmi me. 50-vjeçarit me d ek ret të gjy qta rit i ishte nd al uar t’i afrohej asaj.I re fuz uavazhdimisht, Mario D’Uonno vendosi të merrte vendimin d ra sti k.shtype rek.lamen dhe shiko vi.deon e plote