Çifti që po thyen rrjetin! Nuk duan të bëjnë fëmijë për një arsye të pabesueshme

Lajm

Ata janë bashkë që nga viti 2015 dhe lidhja e tyre sa duket bëhet më e ngushtë.Megjithatë, Nathalie Guzman dhe Andrés Flu kanë zgjedhur që të mos bëhen kurrë prindër!Çifti thotë se i është n ëns htr uar një nd ër hyr je për të mos pasur kurrë fëmijë dhe se janë të lumtur për zgjedhjen e tyre.“Duam të ndajmë me ju gëzimin e madh. Kurrë nuk do të jemi prindër. Ne duam një jetë në të cilën do të blejmë gjithmonë lodra , do të jemi në gjendje të udhëtojmë pa kufi, të ecim lak ur iq nëpër shtëpi dhe më shumë “shkruante çifti në faqen e mediave soc iale.Më pas çifti renditi dhe një nga arsyet më të rëndësishme të tij, duke thënë se nuk do të bëjnë fëmijë që të mbipopullojnë dhe nd o tin globin.shtype rek.lamen dhe shiko vi.deon e plote