Babai i saj tri,m u nda nga jeta 22 vite më parë, këngëtarja shqiptare të pr,ek në shpirt me fjalët

Lajm

16 korriku i vitit 1999 ka qenë një nga datat me të këqija për Leonora Jakupin. Kjo se, pikërisht në këtë datë, ka ndërruar jetë babai i saj….Per me shum ndiqeni videon duke shtypur tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis..

Leonora shpesh ka folur për të atin, duke treguar se sa shumë e ka dashur dhe sa shumë i mungon.Ajo e ka kujtuar edhe sot në përvjetorin e 22 të vde.kjes, duke i shkuar edhe te var.ri…..Per me shum ndiqeni videon duke shtypur tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis..