“A ban me fol?”, punësohet në Ministrinë e Tregtisë, kjo është pozita e tij

Lajm

Gjatë ditës së sotme, në rrjete sociale është përhapur lajmi se Ilir Hajraj, I njohur me fjalët e tij që I kishte thënë vite më parë në një emision televiziv “A bon me fol”, tashmë është punësuar në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë së Kosovës….Per me shum ndiqeni videon duke shtypur tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis..

E githë kjo erdhi pasi që Hajraj, detyrën e tij në MTI e bëri publik ne rrjetet sociale.Për të marrë informacione në lidhje me këtë….Per me shum ndiqeni videon duke shtypur tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis..