Shoferja në Australi ngatërron frenat me gazin – momenti kur para se “të futet” në kafene, pë.rplas gruan dhe qentë e saj

Një grua dhe katër qentë e saj kishin shpëtuar mrekullisht të palënduar pasi u pë rpla sën nga një makinë.Sipas mediave të huaja, momenti i pabesueshëm u kap nga kamerat e sigurisë jashtë një kafeneje në Mo ntmor ency në veri-lindje të Mel bur nit.Pamjet tregojnë se si gruaja rrëz ohet përtokë para se makina […]

Continue Reading

Kjo 22-vjeçare sillet si një bebe me të dashurin e saj dhe pret që ai të ia nderroje pelenat çdo ditë

Disa njerëz mund të shfaqin preferenca s.e.k.suale ose preferenca të tjera që do të konsideroheshin të pazakonta. Këta individë zakonisht përjetojnë kënaqësi, mirëqenie, apo edhe ngazëllim kur e vendosin veten në një situatë specifike ose bien në kontakt me një substancë ose objekt të veçantë. Ky është rasti me Lexi, një grua e re 22 […]

Continue Reading